Privédetective financieel aangepakt na conflict

Print
Privédetective financieel aangepakt na conflict

Ben Zuidema op archiefbeeld Afbeelding: Jean-Pierre Jans

Wessem - Op de rekeningen van privé-detective Ben Zuidema uit Wessem is beslag gelegd na een conflict met Michel Sniekers. Volgens de zakenman heeft Zuidema informatie achtergehouden bij de verkoop van zijn bedrijf Nationaal Opleidingsbureau (NOB).

NOB levert onder meer verkeersregelaars die kunnen worden ingezet bij Designer Outlet in Roermond. Door de komst van een nieuwe parkeergarage aldaar zou er echter minder behoefte zijn aan deze mensen. Zuidema zou dit niet hebben verteld tijdens de onderhandelingen. Sniekers wil nu het aankoopbedrag van vier ton terug, plus een fikse schadevergoeding.

Kort geding
Ben Zuidema zegt desgevraagd dat hij niks te verbergen heeft. "De koop is niet belogen, ik ben altijd transparant geweest. Het beslag is niet terecht en daarom tekenen wij protest aan.'' Op 1 november dient er een kort geding tegen de beslaglegging. Zuidema: "Wij halen ons recht in de rechtszaal.'' Advocaat Sander Aben, die de belangen van Sniekers behartigt, wil niet inhoudelijk op de zaak ingaan.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →