Gemengd koor Con Amore zoekt mannen ter versterking

Print
Gemengd koor Con Amore zoekt mannen ter versterking

Afbeelding: VIA Leudal

Baexem - Om het aantal mannenstemmen op te krikken, verzorgt gemengd koor Con Amore op zaterdag 17 november een koorscholingsdag.

De circa 50 leden van Con Amore zijn afkomstig uit Baexem en verre omgeving. De mannenstemmen zijn momenteel in de minderheid. Naast mannen die ooit al in een koor gezongen hebben en deze hobby opnieuw willen oppakken, zijn ook mannen zonder koorervaring welkom. Aansluiten tijdens de koorscholingsdag is geheel vrijblijvend. De organisatie voorspelt wel dat de deelname zal aantonen dat iedereen kan zingen. De dag wordt muzikaal verzorgd door de heer Harrie Spronken. Deze pur sang musicus, die in 2011 de prestigieuze Limburgse Koorprijs ontving, is naast solist, pianist, docent, componist en dirigent een autoriteit op het gebied van koorscholing.

De gratis koorscholingsdag start om 10.00 uur in Baexheimerhof aan de Kerkstraat. Na een korte middagpauze, waarin een lunch wordt aangeboden, gaat de scholing door tot 14.00 uur. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij mevrouw Miet Janissen, tel. (0475) 33 27 11 of m.janissen@conamorebaexem.nl.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →