Kaartverkoop van kerstverhalen met een knipoog gaat van start

Print
Kaartverkoop van kerstverhalen met een knipoog gaat van start

Jan Janssen (links) vertelt de kerstverhalen in het Mestreechs, en Rob Meurders (rechts) in het Nederlands. Afbeelding: Kerstwandelingen

De kaartverkoop voor de jaarlijkse kerstverhalenwandelingen gaat op 1 november van start. Verhalen met een knipoog naar kerst en Maastricht. Door verteller Jan Janssen in onvervalst Maastrichts en Rob Meurders in het Nederlands.

De kerstverhalenwandelingen vertrekken dit jaar vanuit Brouwerij Bosch in Wyck. Voor het veertiende jaar wandelen verhalenvertellers Rob Meurders en Jan Janssen met hun gasten door de stad. Er staan 21 wandelingen gepland en per tocht kunnen maximaal 55 personen mee.

Al vele jaren wandelen de Maastrichtse verhalen vertellers Rob Meurders en Jan Janssen door een gedeelte van Maastricht om hun nieuwe kerstverhalen te vertellen. Dit jaar zullen ze op vijf plekken in Wyck hun verhalen te vertellen. Janssen natuurlijk in het onvervalst Maastrichts en Meurders in het Nederlands. 

De kaartverkoop start op 1 november om 12.00 uur op de website www.kerstwandelingen.nl

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →