Man en vrouw ernstig gewond na steekpartij in huis Heerlen

Print
In een woning aan de Rubensstraat in Heerlen zijn bij een steekpartij in de nacht van vrijdag op zaterdag twee zwaargewonden gevallen. Een man en een vrouw zijn met ernstige verwondingen met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Dat meldt de politie.

Auto
Agenten troffen na een tip van getuigen op de Ferdinand Bolstraat een auto met drie personen aan. De drie zijn aangehouden. Een van de inzittenden was ook gewond en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De andere twee inzittenden zijn overgebracht naar het politiebureau en zitten vast.

Schoten
Wat er precies gebeurd is, is nog onduidelijk. Ook over de relatie tussen de opgepakte personen en de neergestoken mensen is nog niets bekend. Bij de politie waren meldingen binnengekomen dat er ook zou zijn geschoten op straat maar dat kon nog niet worden vastgesteld.

De politie is een groot onderzoek gestart en komt graag in contact met getuigen.

Video: Track '88

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →