Zes arrestaties na nachtelijke steekpartij in woning Heerlen

Print
Zes arrestaties na nachtelijke steekpartij in woning Heerlen

Afbeelding: Track '88

De politie heeft in totaal zes mensen aangehouden voor de steekpartij in een woning in Heerlen waarbij in de nacht van vrijdag op zaterdag een man en een vrouw zwaargewond raakten.

Ook een van de verdachten raakte gewond.

Zwaargewond
Het steekincident vond rond drie uur in de nacht plaats in een huis aan de Rubensstraat. De politie vond daar de neergestoken man en vrouw. Ze zijn met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Vrijwel meteen daarna kon de politie drie verdachten aanhouden in een auto op de nabijgelegen Ferdinand Bolstraat. Een van hen bleek ook gewond en is eveneens naar het ziekenhuis gebracht. Na behandeling is hij overgebracht naar het politiebureau.

Tweede auto
Na een zoektocht door de buurt trof de politie op de Govert Flickstraat een tweede auto met drie verdachten aan. Ook zij zijn ingerekend.

Volgens de politie kenden de verdachten en de slachtoffers elkaar. Wat de exacte aanleiding voor de steekpartij was, is echter niet bekend. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Video: Track '88

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →