Exposanten krijgen sleutel galerie Bont en Blauw

Print
Exposanten krijgen sleutel galerie Bont en Blauw

Afbeelding: VIA Leudal

Heythuysen - Na een druk zomerseizoen opent Galerie Bont & Blauw nu de deuren voor een najaarsexpositie. De organisatie van de tentoonstelling ligt voor het eerst bij de exposanten afkomstig uit Heythuysen.

Met deze aanpak wil de galerie een weg inslaan die wellicht een vervolg krijgt in de toekomst waarbij belangstellenden tijdens de maanden buiten het zomerseizoen hun eigen exposities kunnen opzetten. Daarnaast zullen eigenaren Mieke en Nic Wilms tijdens de zomermaanden zelf de galerie en de beeldentuin blijven runnen. Met het werk dat nu wordt gepresenteerd onder de titel ‘Kunst 3.0’, maken de exposanten duidelijk dat ze zich in de derde leeftijd bevinden. Het groepje beeldhouwers wordt bemand door Paul van Cruchten, Gregoor van Gemert en Leo Gielen. De deelnemers die tweedimensionaal werk presenteren zijn Antoine Bongers (foto’s), Giel Derks (cartoons en portretten) en nog een keer Paul van Cruchten (grafisch vormgever). De expositie is op zaterdag en zondag vanaf 28 oktober tot en met 18 november tussen 13.00 en 17.00 uur geopend. www.galeriebontenblauw.nl

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →