Jessica Blaszka uitgeschakeld op WK worstelen

Print
Jessica Blaszka uitgeschakeld op WK worstelen

Afbeelding: ANP

Landgraaf - Voor Jessica Blaszka is het WK worstelen in Boedapest al voorbij. De met veel ambitie aan het toernooi gestarte atlete verloor woensdag in de kwalificatieronde op touché van Stankevic uit Wit-Rusland.

Een nederlaag die erin hakte bij de Landgraafse en haar aanhang. Blaszka was namelijk aanvankelijk oppermachtig in de WK-partij en liep in een mum van tijd uit naar een 9-0 voorsprong.

Eén punt was daarna voldoende om de partij op technisch overwicht met 10-0 winnend af te sluiten. Een moment van onachtzaamheid kostte Blaszka echter de partij. Omdat haar tegenstandster in de volgende ronde werd uitgeschakeld, kreeg de Limburgse ook geen herkansing meer.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen