Eijer kijkt uit naar duel met oude club, Novakovich ontbreekt

Print
Eijer kijkt uit naar duel met oude club, Novakovich ontbreekt

Andrija Novakovic Afbeelding: Ermindo Armino

Een forse tegenvaller voor Fortuna, spits Andrija Novakovich ontbreekt komende zondag in het duel met Vitesse. De spits is lichtgeblesseerd en kan niet meedoen tegen de club uit Arnhem. Ook Kai Heerings en de langdurig geblesseerden ontbreken nog steeds door blessures.

Verder is de groep fit en Eijer hoopt dat zijn team kan stunten tegen Vitesse. De club waar Eijer zelf zijn hoogtijdagen beleefde en uiteindelijk zijn carrière ook voortijdig beëindigde toen bleek dat hij de ziekte MS had. “Veel mensen uit die tijd lopen er natuurlijk niet meer rond, maar ik heb toch al heel wat appjes gekregen met welkom terug enzo. Het is een club waar ik mooie jaren heb beleefd en ook nog een afscheidswedstrijd heb gehad.”

Goed gevoel
Toch is Eijer niet van plan de punten in Arnhem te laten. “We zullen beter voor de dag moeten komen als tegen De Graafschap, maar de trainingen deze week geven een goed gevoel. Al blijft Vitesse natuurlijk gewoon een hele goede ploeg.”

Vermoedelijke opstelling: Koselev, Ciranni, Ninaj, Dammers, Ospitalieri, Rodriguez, El Messaoudi, Diemers, Semedo, Stokkers, Lamprou.

Bekijk hier aflevering 12 van Komt dat Schot: