Try-out nieuwe show André Manuel

Print
Try-out nieuwe show André Manuel

Afbeelding: Foto Grafijn

Horn - Nederlands cabaretier André Manuel is een graag geziene gast op het Limburg Festival. Afgelopen jaar ontbrak hij echter op het appél. Een goede reden om hem voor zondagmiddag 4 november uit te nodigen voor een try-out van zijn nieuwste show, DREEJKLEZOEW, in het festivalhoofdkwartier Hotel De Abdij in Horn.

“In deze 16e solovoorstelling duikt André Manuel in de gitzwarte en toch ook meer dan dartele geest van DREEJKLEZOEW, de even geliefde als verguisde mythische Twentse clown die al sinds de ontdekking van de hemel door de Nedersaksische geschiedenis dendert als Herman Finkers on speed. Ook in DREEJKLEZOEW is Manuel weer de sarrende cabaretier die stellingen poneert op het scherp van de snede waarop bij het publiek eerst de lach komt en daarna pas de vraag of de zojuist gedebiteerde kwinkslag eigenlijk een kern van waarheid bezit. Of juist de uitkomst is van een geraffineerde omdraaiing. Het is die desoriëntatie waarmee hij voortdurend de spanning creëert,” zo staat op zijn website te lezen.

Reserveren van kaarten (€ 10,-) kan via een mailtje aan info@limburgfestival.nl. Betalen aan de kassa. Aanvang van de voorstelling is 15.00 uur.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →