Zuid-Limburgse bands finalisten Nu of Nooit

© Stefan Koopmans

De finale van Nu of Nooit 2018 is een Zuid-Limburgs onderonsje. MT. Atlas (Heerlen), Yila (Maastricht), OOST. (Maastricht), Geoff Wylde (Vaals) en Oliver (Ransdaal/Heerlen) gaan onderling uitmaken wie komend jaar de jubileumeditie van Pinkpop mag openen.

Redactie

Afgelopen maand streden er 25 acts uit de hele provincie voor een plek in de finale van Nu of Nooit. Na voorrondes in Muziekcentrum de Bosuil, Grenswerk in Venlo, Volt in Sittard en Nieuwe Nor in Heerlen vond vrijdagavond de laatste schifting plaats in een volle Muziekgieterij in Maastricht.

ECI CultuurfabriekZaterdagnacht om 01.00 uur maakte de vakjury daar de finalisten bekend. De finale is op 8 december in de ECI Cultuurfabriek in Roermond. De winnaar van Nu of Nooit mag Pinkpop 2019 openen en krijgt budget om te investeren in zijn of haar carrière.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee