Man in eigen woning in Heerlen gewond geraakt

Print
Man in eigen woning in Heerlen gewond geraakt

Foto ter illustratie. Afbeelding: ANP Xtra

Heerlen / Hoensbroek - Een man uit Heerlen is in de nacht van maandag op dinsdag gewond geraakt door nog onbekende oorzaak.

Rond vijf uur schreeuwde de man om hulp. Zijn buren hoorden dit en belden 112. De man lag vermoedelijk al langere tijd gewond in de woning. Het is onbekend hoe de man er aan toe is. Wel is duidelijk dat hij moest worden overgebracht naar het ziekenhuis.

Twee mannen
Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk. Eerder die nacht zouden twee onbekende mannen in de woning van het slachtoffer zijn geweest. De politie houdt rekening met verschillende scenario's, zoals een gijzeling of een overval.

Agenten hebben gezocht naar de mannen, maar van het duo ontbreekt ieder spoor. De mannen zouden ongeveer 30 jaar oud zijn en een blanke huidskleur hebben. Een van de mannen droeg een bril.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →