DMFF exposeert foto's in Maankwartier

Print
DMFF exposeert foto's in Maankwartier

Afbeelding: DMFF

Heerlen / Hoensbroek - Het Dutch Mountain Film Festival (DMFF) exposeert foto's in het Maankwartier. Een selectie berg- en klimfoto's is er tot en met 25 februari 2019 te zien.

Het Dutch Mountain Film Festival is een internationaal filmfestival dat sinds 2011 jaarlijks wordt gehouden met het heuvelachtige Zuid-Limburg als decor. Op dit meerdaagse festival worden documentaires en speelfilms getoond, waarin de liefde voor de berglandschappen en -culturen centraal staat.

Drie fotografen
Jaarlijks selecteert het festival drie internationale topfotografen voor een fototentoonstelling. ‘’We proberen elke keer drie fotografen te kiezen die op een net iets andere manier naar de bergen kijken. We willen namelijk zoveel mogelijk verschillende visies over de bergen naar voren laten komen’’, aldus Toon Hezemans, mede-initiatiefnemer van het filmfestival. Dit jaar zijn er beelden van Jean Louis Wertz, Stefan Schlumpf en Sytse van Slooten te zien. 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →