Sportfokkers Neer e.o. verzorgen Open Kleindierenshow

Print
Sportfokkers Neer e.o. verzorgen Open Kleindierenshow

Tijdens de show worden allerlei kleindieren tentoongesteld. Afbeelding: VIA Leudal

Neer - De Open Kleindiershow van Sportfokkers Neer e.o. vindt Plaats op zaterdag 3 en zondag 4 november. Tijdens deze show zullen verschillende konijnen, hoenders, dwerghoenders, sierduiven en oorspronkelijke siervogels tentoongesteld worden.

Op zaterdag vindt een keuring van de deelnemende dieren plaats. Deze is toegankelijk voor publiek. Als extraatje zijn er diverse stands te bezoeken met andere dieren die groter zijn dan de tentoongestelde kleindieren. Tevens is er op zaterdagmiddag en zondag gedurende de hele dag een uilenshow. Een kleindiershow zou niet compleet zijn zonder aaihoek. Hier kunnen kinderen direct in contact komen met aaibare dieren, onder begeleiding van leden van de organiserende vereniging. Naast de inhoud van de hobby, leren kinderen hier vanalles over de verzorging en het omgaan met dieren.

Na de officiële opening huldigt de organiserende vereniging op zaterdagavond om 20.00 uur de leden Henk Strijbos en Lambert Naus. Henk is al 50 jaar lid van de KLN en Lambert 40 jaar en tevens van Sportfokkers Neer e.o. De show is op zaterdag geopend van 12.00 tot 22.00 uur en op zondag van 10.00 tot 16.00 uur. Locatie is de sorteerhal van Vestjens B.V. aan de Brumholt 3 in Neer.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →