Confetti: Ster uit Bold and the Beautiful zat op terras aan Boschstraat

Print
Confetti: Ster uit Bold and the Beautiful zat op terras aan Boschstraat

Ronn Moss met Carmen Boelen en zijn vrouw Devin Devasquez met Donald jr. in haar kalbeske. Afbeelding: Arie Voorzee

Maastricht / Itteren - Arie Voorzee strooit zijn Confetti met Maastrichtse (society) nieuwtjes over de lezers uit. Vandaag over acteur Ridge Forrester uit de soapserie The Bold and the Beautiful die graag Maastricht wilde bezoeken.

Ronn Moss (66) was in Maastricht. Hij is de acteur die van 1987 tot 2012 gestalte gaf aan het personage Ridge Forrester in The Bold and the Beautiful. En de naam Ridge zal weer bij heel veel vrouwelijke lezers kriebels in de buik veroorzaken.

Hij was verleden week in Maastricht, logeerde met zijn vrouw bij Hotel Monastère, en zat op het terras bij De Gouverneur aan de Boschstraat. Zijn vrouw Devin Devaquez (55) is een Amerikaans model en actrice en was in juni 1985 Playboy’s Playmate of the Month.

Maastricht
Ronn Moss woont nu voor korte tijd in België, want daar heeft hij gespeeld in de Musicals Brasschaatse huisvrouwen en Den Bolle en de Beautiful met Luc Caals. Moss belde familievriendin Carmen Boelen uit Maastricht met de mededeling dat hij graag Maastricht wilde bezoeken en als bekende van het stadsleven gaf Carmen de familie Moss een gedegen rondleiding.

Carmen Boelen heeft jaren geleden André Rieu getipt over Jermaine Jackson en Trini Lopez. Wie weet dit jaar Ronn Moss, want hij heeft ook succes als gitarist/zanger. 

In de jaren zeventig was hij lid van de band Player, die een hit scoorde met het nummer Baby come back.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →