Zorgen om vermiste Esmee (13) uit Heerlen

Print
Zorgen om vermiste Esmee (13) uit Heerlen

Afbeelding: ANP

Heerlen / Hoensbroek - De politie is met man en macht op zoek naar Esmee Wiersma uit Heerlen. Het 13-jarige meisje wordt sinds zondag vermist.

UPDATE: Het meisje is inmiddels terecht. Lees meer

De politie spreekt van een zeer verontrustende vermissing.

Bus
Op die dag vertrok het meisje rond acht uur in de avond vanuit de woning van haar moeder om met de bus naar de Heerlerbaan te gaan. Vanaf dat moment is niets meer van haar vernomen.

Geen telefoon
Esmee heeft een slank postuur en halflang donkerbruin haar. Ze draagt een donkergrijze broek, een zwarte parka met bontkraag en witte schoenen van Fila. Mogelijk heeft ze een bril op. Ze heeft geen telefoon bij zich.

Mensen die weten waar het meisje is, wordt gevraagd om de politie te bellen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen