Vermiste Esmee (13) en Brandon (19) uit Heerlen weer terecht

Print
Vermiste Esmee (13) en Brandon (19) uit Heerlen weer terecht

Afbeelding: ANP

Heerlen / Hoensbroek - De 13-jarige Esmee Wiersma en de 19-jarige Brandon Schoonheim, die sinds afgelopen zondag vermist waren, zijn weer terecht. Dat laat de politie dinsdagavond weten.

De politie verstuurde eerder op de dag een opsporingsbericht waarin werd gesproken over een zeer verontrustende vermissing van Esmee. Het meisje was sinds zondagavond spoorloos, nadat ze bij haar moeder met de bus was vertrokken.

Het bericht werd duizenden keren gedeeld. Laat op de avond kon de politie melden dat het meisje weer terecht is. Waar ze al die tijd is geweest, is niet bekend.

Brandon Schoonheim
Ook de eveneens sinds zondag uit Heerlen vermiste 19-jarige Brandon Schoonheim uit Heerlen is weer terecht, laat de politie weten. Hij werd zondag rond half twaalf voor het laatst gezien toen hij zijn ouderlijk huis verliet.

Of de twee vermissingen iets met elkaar te maken hebben is niet bekend.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →