Heerlen wil mantelzorgers verrassen

Print
Heerlen wil mantelzorgers verrassen

Afbeelding: iStock

Heerlen / Hoensbroek - Op de Dag van de Mantelzorger wil de gemeente Heerlen mensen die voor familie, vrienden of buren zorgen in het zonnetje zetten.

De Dag van de Mantelzorger in Heerlen is dit jaar op donderdag 22 november. Mantelzorgers in Heerlen zijn om 13.30 uur welkom in het Corneliushuis, Groeët Genhei 14 in Heerlerheide. Dit jaar is het thema: verras de Mantelzorger. Na een welkomstwoord van wethouder Peter van Zutphen (SP, Welzijn) zijn er verschillende activiteiten zoals de workshops: ‘kleur bekennen’ en ‘Volkscultuur in Limburg’. Om 16.00 uur sluiten de workshops.

Aanmelden

Aanmelden kan door vóór 12 november contact op te nemen met Steunpunt voor Mantelzorgers Parkstad Limburg via telefoonnummer 045-2114000 of via email: info@mantelzorgparkstad.nl. Inschrijven voor een activiteit kan ook bij aankomst op de dag zelf, vanaf 13.30 uur, maar vol is vol.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →