Nieuw logo Partij voor Weert

Print
Nieuw logo Partij voor Weert

Het nieuwe logo van de politiek partij. Afbeelding: PvW

Laar / Tungelroy / Weert / Swartbroek / Altweerterheide / Stramproy / Midden-Limburg - De Partij voor Weert heeft een nieuw logo ontworpen. De Weerter partij lag bijna twee jaar overhoop met de gemeente Weert over het eerste logo.

Het college van burgemeester en wethouders vond dat dat logo te veel leek op het gemeentewapen, waardoor er verwarring zou kunnen ontstaan. Het gevecht werd zelfs tot aan de rechter uitgevochten.

Overeenstemming
Uiteindelijk stelde de rechter de gemeente in het gelijk. De partij moest haar logo wijzigen en de kosten die de gemeente gemaakt had voor de procedure betalen. Onlangs kwamen beide onderling partijen tot overeenstemming. De Partij voor Weert hoefde de kosten aan de gemeente niet te betalen als partijvoorzitter Theo Smolenaers heimelijk gemaakte opnamen van een gesprek tussen hem en de burgemeester zou vernietigen. Die overeenkomst is nu getekend, aldus Smolenaers.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →