Mannenkoor Pancratius krijgt zangles van King's Singers

Print
Mannenkoor Pancratius krijgt zangles van King's Singers

Mannenkoor Pancratius tijdens een repetitie in 2016. Afbeelding: Luc Lodder

Heerlen / Hoensbroek - De zangers van het Koninklijk Heerlens Mannenkoor St. Pancratius krijgen zondag zangles van de close harmony-groep The King's Singers.

De groep is in Heerlen voor een optreden en geeft hun Heerlense collega's een masterclass. Laaiend enthousiast zijn ze, de zangers van het Koninklijk Heerlens Mannenkoor St. Pancratius, zo laat een woordvoerder weten. "Zes geniale meesters van het close harmony genre, want dat zijn The King’s Singers, steken ons de helpende hand toe."

Andere koren
Ook de mannen van de Beeker Liederentafel en de dames van de Vocalgroup Seven uit Maastricht doen aan de masterclass mee. 
Om 15.00 uur diezelfde middag sluiten de masterclassdeelnemers samen met het bezoekend publiek aan in het Parkstad Limburg Theater Heerlen. Daar geeft de close harmony-groep het The King’s Singers Golden Concert.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →