Eijer moet puzzelen in aanloop naar Zwolle

Print
Eijer moet puzzelen in aanloop naar Zwolle

Afbeelding: René Corten

De euforie na de bekerwinst op NEC van donderdag is nog maar nauwelijks geluwd of René Eijer moet zich alweer richten op zondag. Dan wacht Zwolle namelijk en het is flink puzzelen voor de technische staf van Fortuna.

Dat Andrija Novakovich (blessure) en Branislav Ninaj (geschorst) zouden ontbreken was al bekend, daar kwamen na het bekertreffen met NEC José Rodriguez en Clint Essers nog eens bij. Vooral centraal achterin zorgt dat voor problemen omdat Kai Heerings weliswaar weer meetraint, maar nog onduidelijk is hoe fit hij precies is. "Daar moeten we het nog eens even goed over hebben", aldus Eijer vrijdag. 

Kansen
De trainer verwacht in Zwolle een voetballende ploeg te treffen, die volgens Eijer op het moment onder haar stand leeft. Al ziet hij wel kansen. "Je ziet de hand van Van ’t Schip daar, die Ajax manier van voetballen. Maar ze willen dus wel voetballen, dat ligt ons over het algemeen wel."

Vermoedelijke opstelling: Koselev, Ciranni, Dammers, Heerings, Pinto, Smeets, El Messaoudi, Diemers, Semedo, Stokkers en Lamprou.

Bekijk hier een nieuwe aflevering van 'Komt dat Schot', het online voetbalprogramma van De Limburger: