Trijntje Oosterhuis, Hans Dulfer en Davina Michelle luiden swingend het jaar uit

Print
Trijntje Oosterhuis, Hans Dulfer en Davina Michelle luiden swingend het jaar uit

Trijntje Oosterhuis. Afbeelding: Harry Heuts

Maastricht / Itteren - Hoofdacts van het Oudejaarsconcert op zondag 30 december in winkel centrum Mosae Forum in Maastricht zijn zangeres Trijntje Oosterhuis en saxofonist Hans Dulfer. Zangeres Davina Michelle, momenteel met 'Duurt te lang' op nummer 1 in de top 40, betreedt ook het podium op de gratis door Magisch Maastricht aangeboden muzikale popmiddag.

Trijntje Oosterhuis scoorde haar grootste hit met 'Somebody Else's Lover', met haar band Total Touch. Later kende de domineesdochter grote successen als solozangeres. Ze is in Mosae Forum de hoofdact.

Hans Dulfer
De middag wordt muzikaal geopend door Hans Dulfer. De vader van Candy Dulfer is een van Nederlands bekendste en meest veelzijdige saxofonisten. Hij speelde samen met Boy Edgar, Willem Breuker, Jan Akkerman en Herman Brood. Voor zijn swingende single 'Streetbeats' ontving hij een gouden plaat. Hij speelt voor deze gelegenheid samen met Planet-T, de verzamelnaam van Coen van Dam als producer van dancetracks en als jazzpianist.

Davina Michelle
Voordat Trijntje optreedt, geeft de 22-jarige zangeres Davina Michelle een optreden van een half uur. Ze werd bij het grote publiek vooral bekend met haar vertolking van P!nk’s ‘What about us’. Momenteel staat ze op nummer één in de top 40 met 'Duurt te lang'. 

Het Oudejaarsconcert in Mosae Forum begint om 13.30 uur en wordt gratis aangeboden door Magisch Maastricht. 

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →