Rowwen Hèze speelt weer het dak eraf

Print
Rowwen Hèze speelt weer het dak eraf

Afbeelding: De Limburger/Laurens Eggen

Ze zijn stijf uitverkocht, de slotconcerten van Rowwen Hèze. Op Facebook en andere social media jubelt iedereen die een kaartje heeft al de hele week: we mogen weer feesten in de grote tent in America.

Vrijdagavond heeft de eerste groep al kunnen genieten van band en speciale gasten. Vanavond is de volgende groep gelukkigen aan de beurt. Zij zullen vandaag ongetwijfeld al via appjes en Facebookberichten van vrienden te horen krijgen hoe mooi het allemaal is geweest en dat de band het dak eraf heeft gespeeld.

Zondag is het voor de negende keer tijd voor Zondag in het Zuiden. Ook voor dit evenement zijn er geen kaarten meer. Voor iedereen die het gemist heeft, is er één troost: volgend jaar doet Rowwen Hèze het vast nog een keer. 

 

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we de Limburger met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen