Rowwen Hèze speelt weer het dak eraf

Print
Rowwen Hèze speelt weer het dak eraf

Afbeelding: De Limburger/Laurens Eggen

Ze zijn stijf uitverkocht, de slotconcerten van Rowwen Hèze. Op Facebook en andere social media jubelt iedereen die een kaartje heeft al de hele week: we mogen weer feesten in de grote tent in America.

Vrijdagavond heeft de eerste groep al kunnen genieten van band en speciale gasten. Vanavond is de volgende groep gelukkigen aan de beurt. Zij zullen vandaag ongetwijfeld al via appjes en Facebookberichten van vrienden te horen krijgen hoe mooi het allemaal is geweest en dat de band het dak eraf heeft gespeeld.

Zondag is het voor de negende keer tijd voor Zondag in het Zuiden. Ook voor dit evenement zijn er geen kaarten meer. Voor iedereen die het gemist heeft, is er één troost: volgend jaar doet Rowwen Hèze het vast nog een keer. 

 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen