Lions in tweede helft langs Hasselt, Bevo pakt knap punt tegen Visé

Print
Lions in tweede helft langs Hasselt, Bevo pakt knap punt tegen Visé

Afbeelding: Istock

De handballers van OCI-Lions hebben zaterdagavond hun vierde zege in de BENE-League geboekt. In de eigen Stadssporthal in Sittard werd het 30-24 voor de voormalig landskampioen tegen Initia Hasselt.

De thuisploeg had lang moeite met de bezoekers uit België. Tot ver in het tweede bedrijf ging het gelijk op. Pas toen de zieke Jasper Adams zich met het spel ging bemoeien, sloeg Lions een gaatje. Met zes treffers binnen een kwartier zette hij zijn ploeg op het goede spoor, mede ook omdat doelman Rudy Schenk Hasselt meerdere malen van scoren afhield.

Door de zege stijgt Lions naar de gedeelde vierde plek in de competitie.

Bevo
De handballers van Herperz Bevo Hc hebben het Belgische Visé het eerste puntverlies in de BENE-League toegebracht. Net over de grens bij Maastricht werd het 29-29. 

Quinten Colman maakte tien treffers voor de ploeg uit Panningen. Bij rust had Bevo een voorsprong: 13-15. Maar uiteindelijk werden de punten gedeeld.   

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →