V&L makkelijk langs hekkensluiter, Venlo overklast Dalfsen

Print
V&L makkelijk langs hekkensluiter, Venlo overklast Dalfsen

Liza Rovers (HandbaL Venlo). Afbeelding: Lé Giesen

De handbalsters van Geonius/V&L hebben zaterdagavond een gemakkelijke zege geboekt in de eredivisie. Op bezoek bij hekkensluiter Foreholte werd het 28-24 voor de Geleense formatie.

De bezoekers leken op een grote overwinning af te stevenen, maar bij 21-12 stokte de productie zodat de ploeg uit Voorhout de schade kon beperken.

Door de zege bezet V&L de vierde plek in de eredivisie.

Cabooter HandbaL Venlo
De vrouwen van Cabooter HandbaL Venlo hebben zaterdagavond meervoudig landskampioen Dalfsen verslagen. In Venlo werd het 27-23. 

Venlo begon met een 2-0 achterstand maar stelde daarna snel orde op zaken. Met uitblinkster Liza Rovers tussen de palen werd gebouwd aan een voorsprong, maar het tobbende Dalfsen liet zich niet zomaar aan de kant zetten. Bij rust was het gelijk: 12-12. 

In de tweede helft bleef het een zeer spannende wedstrijd. Beide ploegen leverden veel passie en strijd. Tot twintig minuten voor tijd was het gelijk waarna de thuisploeg, gesteund door het publiek een voorsprong van drie treffers pakte (21-18). 

Dalfsen kwam niet meer terug en Venlo kon de wedstrijd uitspelen. Het grooste verschil was zeven doelpunten (27-20), maar wat slordigheden in de slotfase zorgden voor een 27-23 eindstand. Venlo staat nu stevig op de derde plek in de eredivisie. 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →