Mysterieuze 'Theo en Marleen' in Peeldorp eindelijk ontmaskerd

Print
Mysterieuze 'Theo en Marleen' in Peeldorp eindelijk ontmaskerd

Afbeelding: ED

Neerkant / Helenaveen - De cabaretgroep De Vlierdense Maffia zit achter het geheimzinnige duo Theo en Marleen. De leden van de cabaretgroep hebben zondag de actie opgeëist en onthuld dat zij het waren die Vlierden ruim een jaar in de greep hadden met hun grappen.

Theo en Marleen doken het afgelopen jaar meerdere keren op in het Peeldorp. Waren er mensen ziek jarig of geslaagd, dan kregen ze standaard een kaartje met de beste wensen van het mysterieuze koppel. Niemand wist wie het waren, maar vermoedens wezen wel richting de Maffia, de groep die bekend staat om haar ludieke grappen.

Bruiloft
Theo en Marleen werden landelijk bekend toen ze een advertentie plaatsten in het Weekblad voor Deurne, waarin ze iedereen uitnodigden voor hun veertigjarige bruiloft. Onder de aankondiging meldde zich ene Corrie die het paar feliciteerde en de wens uitsprak dat Theo hun gezamenlijke nachten niet zou vergeten.

De soap werd compleet toen Marleen het feest van 2 november via hetzelfde Weekblad 'wegens onvoorziene omstandigheden’ een week later afblies. Onder deze advertentie stond een oproep van Theo waarin hij liet weten met spoed woonruimte te zoeken.

Show
De hele serie grappen is een grote aankondiging van een show van de Maffia op 23 en 24 november. 

De voorstellingen zijn in het kader van het 44-jarig jubileum van carnavalsvereniging De Dorstvlegels, met daarin een rol voor Theo, Marleen en misschien ook Corrie.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen