Stem kwijt: Rowwen Hèze-zanger Jack Poels laat zingen aan collega's

Print
Stem kwijt: Rowwen Hèze-zanger Jack Poels laat zingen aan collega's

Afbeelding: Laurens Eggen

Fans waren al gewaarschuwd, en zondagavond bleek ook dat Rowwen Hèze-zanger Jack Poels niet meer kon zingen op de laatste dag van het Slotconcert in America.

Vrijdag en zaterdag moest hij al alle zeilen bijzetten om de concerten af te maken, maar zondag kon hij helemaal geen woord meer uitbrengen. De band besloot tot een aangepaste show waarbij artiesten als Fred van Dijk (BZB) en Bjorn & Mieke de liedjes zongen.

Vervelend
Manager Rudy Havermans: "We vinden het ongelooflijk vervelend. Jack zit in zak en as.” Van de mogelijkheid om het geld van het ticket terug te krijgen, hebben 10 van de 5500 bezoekers gebruikgemaakt. "Ik ben echt trots op de steun die we hebben ontvangen. En ondanks alles vind ik dit terugblikkend de mooiste editie tot nu toe."

Lees ook: Foto's: Bier, blote basten en Kensington bij Slotconcert Rowwen Hèze

 

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we de Limburger met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen