Stem kwijt: Rowwen Hèze-zanger Jack Poels laat zingen aan collega's

Print
Stem kwijt: Rowwen Hèze-zanger Jack Poels laat zingen aan collega's

Afbeelding: Laurens Eggen

Fans waren al gewaarschuwd, en zondagavond bleek ook dat Rowwen Hèze-zanger Jack Poels niet meer kon zingen op de laatste dag van het Slotconcert in America.

Vrijdag en zaterdag moest hij al alle zeilen bijzetten om de concerten af te maken, maar zondag kon hij helemaal geen woord meer uitbrengen. De band besloot tot een aangepaste show waarbij artiesten als Fred van Dijk (BZB) en Bjorn & Mieke de liedjes zongen.

Vervelend
Manager Rudy Havermans: "We vinden het ongelooflijk vervelend. Jack zit in zak en as.” Van de mogelijkheid om het geld van het ticket terug te krijgen, hebben 10 van de 5500 bezoekers gebruikgemaakt. "Ik ben echt trots op de steun die we hebben ontvangen. En ondanks alles vind ik dit terugblikkend de mooiste editie tot nu toe."

Lees ook: Foto's: Bier, blote basten en Kensington bij Slotconcert Rowwen Hèze

 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen