Eerste Limburgse kattencafé sluit noodgedwongen zijn deuren

Print
Eerste Limburgse kattencafé sluit noodgedwongen zijn deuren

Afbeelding: Mara van den Oetelaar

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Arcen / Blerick / Tegelen / Velden / Belfeld - Kattencafé Cuddles in Venlo sluit om financiële redenen na zaterdag zijn deuren.

Dat meldt het kattencafé op zijn Facebookpagina.

Warme zomer
In maart van dit jaar was Cuddles het eerste kattencafé dat in Limburg de deuren opende. Inmiddels is er ook een vergelijkbaar café in Sittard. Volgens het kattencafé in Venlo is na overleg met de accountant besloten dat Cuddles op korte termijn sluit. Volgens de onderneming is er tijdens de warme zomer te weinig omzet gedraaid. "Aangezien wij toen net een paar maanden open waren, hebben wij niet de kans gehad om een buffer op te bouwen. Ons spaarpotje was dan ook snel op tijdens de zomer", schrijft het bedrijf op Facebook.

Lees ook: We namen een kijkje in het eerste kattencafé van Limburg

Van de zeven katten die in het café verbleven, houden de eigenaren er zelf vijf. Twee andere katten gaan naar goede kennissen. Zaterdag 10 november kunnen gasten voor het laatst terecht bij Cuddles.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen