Opbrengst automarkt voor fanfare Aurora

Print
Opbrengst automarkt voor fanfare Aurora

Het bestuur van Aurora is blij met de financiële steun die de fanfare van de stichting krijgt. Afbeelding: VIA Leudal

Baexem - De de Stichting Vrienden van fanfare Aurora Baexem heeft een maandelijkse auto- en motorenmarkt bedacht om geld in te zamelen voor de instandhouding van een belangrijk onderdeel van het culturele erfgoed: (fanfare-)muziek en muzikale vorming. Tijdens deze markt kunnen particuliere auto’s, motoren en scooters, maar ook bijvoorbeeld quads van eigenaar wisselen De tweede editie vindt plaats op 11 november. .

De maandelijkse auto- en motorenmarkt komt in plaats van de jaarlijkse wandeling. Het is mogelijk de auto op een brug te inspecteren. Overschrijven van het kenteken op zondag is geen probleem. Een concept-koopovereenkomst voor een gebruikt voertuig alsmede een handleiding bij het kopen van een tweedehands voertuig zijn ter plaatse verkrijgbaar. De verkopers van voertuigen betalen € 10,- aan standgeld, bezoekers/kopers zijn gratis welkom. De markt wordt elke 2e zondag van de maand gehouden, dus op 11 november en 9 december, aan de St. Antoniusstraat te Baexem van 9.00 tot 15.00 uur. Verkopers worden bij voorkeur rond 9.00 uur verwacht. Nadere info is altijd te verkrijgen via vrienden@fanfareaurora.nl of tel. 06-22477347.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →