Scheidingscafé over het ultieme verraad: overspel

Print
Scheidingscafé over het ultieme verraad: overspel

Afbeelding: Stockfoto Ingimage

Maastricht / Itteren - Niemand wil het, toch komt het veel voor. Het Scheidingscafé in Centre Céramique gaat dinsdagavond 6 november over een netelig onderwerp in relaties: overspel

Onder leiding van deskundigen in scheidingsbegeleiding wordt dieper ingegaan op lastige vragen zoals 'waarom?' en 'wat nu?'. Iedereen die op één of andere manier betrokken is bij een (echt)scheiding, kan op een laagdrempelige, vrijblijvende wijze informatie krijgen over alles wat er bij een scheiding komt kijken, aldus Scheidingscafé Zuid-Limburg..

Elke 1e dinsdag van de maand van 19.00 tot 21.00 uur is er in Centre Céramique een bijeenkomst van het Scheidingscafé. Elke maand is er een ander thema, dat door een deskundige begeleid wordt. Het Scheidingscafé Zuid-Limburg wordt georganiseerd door Stefan Willems van Praktijk voor Scheidingsbegeleiding, Ingeborg Dijkstra van Stepping Stones Coaching en Yolanda de Boer van NieuweStartCounselling in samenwerking met Centre Céramique. 

Meer informatie: www.scheidingscafezuidlimburg.nl

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →