Ruud Feltkamp stopt met GTST en stort zich op cryptocurrencies

Print
Ruud Feltkamp stopt met GTST en stort zich op cryptocurrencies

Ruud Feltkamp Afbeelding: RTL

Acteur Ruud Feltkamp (29) stopt na 12 jaar met zijn rol als Noud Alberts in Goede Tijden Slechte Tijden. Ruud gaat zich, samen met zijn broer Pim, fulltime richten op hun start-up Cryptohopper: een bedrijfje dat cryptofanaten helpt ‘traden'.

Het afscheid van Feltkamp bij GTST zit er al op. "Ik heb het zo ontzettend leuk gehad, het voelt tegennatuurlijk om weg te gaan’’, vertelt hij RTL Boulevard. Voor de acteur was zijn laatste scene met Jet van der Meij (in de soap zijn oma Laura) ‘bizar en emotioneel’. "We hebben elkaar wel even vijf minuten lang omhelsd en een paar traantjes gelaten.’’

Feltkamp raakte een aantal jaar geleden naar eigen zeggen verslaafd aan de wereld van de cryptocurrencies. Het zogenoemde daytrading bracht hem soms 300 euro per dag op. Samen met zijn broer bouwde Feltkamp, die ook actief is als dj, een 'crypto tradingbot’, een soort software waarmee onder het motto ‘start hopping’ gehandeld kan worden. "Beginners kunnen zich registreren. Aan de beurskant staat je geld, vervolgens kun je templates aanklikken en dan kan er gehandeld worden’’, legt Feltkamp kort uit.

Cryptohopper, dat gevestigd is in Amsterdam Noord, staat momenteel in de top 5 van de best scorende start-ups van Nederland. Samen met prins Constantijn stappen de Feltkampjes binnenkort in het vliegtuig naar Amerika, waar een bezoek wordt gebracht aan technologiemekka Silicon Valley.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →