Limburgse koks koken voor Voedselbank

Print
Limburgse koks koken voor Voedselbank

Afbeelding: iStock

Zes Limburgse koks gaan op maandag 26 november een vier gangen menu koken voor de Voedsel Zuid- Limburg.

Hans Snijders en Gilbert von Berg van Château Neercan­ne, Bart Ausems van Tout à Fait in Maastricht, Ralf Berendsen van La Sour­ce- La Butte aux Bois in Lanaken en Otto Nijen­huis en Guido LeBron de Vexela van Chateau Sint Ger­lach in Valkenburg zullen het menu bereiden ten bate van Voedselbank Zuid-Limburg.

Donatie
Dit diner, voor maximaal 200 personen, wordt bereid en geserveerd in restau­rant Re­fresh van de Hotel Manage­ment School in Maas­tricht. De gasten doneren 75 euro aan de voedselbank die daarvoor lang houdbare produc­ten inkoopt, zo'n 70 producten per donatie. Alle in­grediënten voor het diner, zo veel mogelijk uit de streek, worden gesponsord. 

Tenor
De Limburgse tenor Ivo van der Bijl zal de avond opluisteren. De meewerkende chefs, de hotelschool, de  tenor en de vrijwilligers werken pro Deo. De bij­dragen voor het diners worden daardoor voor 100% be­steed aan voed­sel voor de cliënten van de Voed­sel­bank.

Voor meer informatie: Voedselbank Zuid-Limburg: 045 - 533 19 33. La Saison Culinaire de l'Euregio: 043 - 851 89 77.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →