Auto op verkeerde weghelft: bestuurders en kind (3) gewond

Print
Auto op verkeerde weghelft: bestuurders en kind (3) gewond

Afbeelding: Track'88

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Arcen / Blerick / Tegelen / Velden / Belfeld - Onder de gewonden van het ernstige ongeluk op de N275 in Venlo dinsdagochtend, is ook een jongetje van drie.

Ook de bestuurders van de twee betrokken auto's, de 44-jarige vader van het kind uit Maasbree en een 27-jarige vrouw uit Venlo, zijn met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, meldt de politie. Hoe ze er aan toe zijn is niet duidelijk.

Verkeerde weghelft
Het ongeluk gebeurde dinsdagochtend rond kwart voor tien op de Maasbreeseweg (N275) tussen Boekend en Hout-Blerick. De politie vermoedt dat de auto van de vrouw op de verkeerde weghelft terecht kwam, waarna ze frontaal botste op de auto met daarin de man en het kind. Hoe dat kon gebeuren is nog niet duidelijk. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Traumahelikopter
Een traumahelikopter landde vlak na het ongeluk op de weg. Ook kwamen er meerdere ambulances en brandweerwagens ter plekke. De N275 was enige tijd afgesloten in verband met het onderzoek.

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →