Organisator ziek: geen schaatsbaan in Weerter wijk Keent

Print
Organisator ziek: geen schaatsbaan in Weerter wijk Keent

Afbeelding: iStock

Midden-Limburg - Er komt dit jaar geen schaatsbaan in de Weerter wijk Keent. De wijkraad krijgt de organisatie niet rond.

Een van de kartrekkers van de schaatsbaan is plotseling ernstig ziek geworden. De wijkraad was met de gemeente in gesprek over het opzetten van een schaatsbaan bij de kerk in Keent.

Medewerking
"De gemeente wilde wel medewerking verlenen", zegt wijkraadslid Dré van de Kruys. "Echter, nu de grote organisator van de baan ziek is geworden, krijgen we het dit jaar niet spits. We moeten nog kijken of we voor komend jaar een nieuwe poging wagen.”

Ook de kerstmarkt op het plein bij de Sint Josephkerk in Keent gaat niet door. Er komen hooguit enkele kraampjes te staan.

Kerstconcerten
Wat wel doorgaat zijn de twee kerstconcerten die waren gepland op 15 en 16 december in de Sint Josephkerk. Het Weerter Mannenkoor brengt 15 december van 16.00 tot 18.00 uur een breed scala aan muziekgenres ten gehore: van klassiek, kerkelijk tot populair. Gospelkoor Grateful en harmonie St. Joseph treden 16 december van 16.00 tot 18.00 uur afwisselend op.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →