Trump prijst zichzelf, citeert complimenten

Print
Trump prijst zichzelf, citeert complimenten

President Donald Trump Afbeelding: REUTERS

De Amerikaanse president Donald Trump heeft zichzelf een schouderklopje gegeven na het verlies van de Republikeinse meerderheid in het Huis van Afgevaardigden. Hij deelde via Twitter een serie complimenteuze opmerkingen aan zijn eigen adres.

Trump deelde op Twitter citaten die hij toeschreef aan de conservatieve econoom en acteur Ben Stein. "Meneer Trump heeft iets magisch. Bij deze gast komt magie uit zijn oren”, citeerde Trump de econoom. Die had zich op televisie onder de indruk getoond van het feit dat de Republikeinen zich staande wisten te houden in de Senaat. "De magie van Trump”, luidde zijn oordeel.

De president citeerde vervolgens ook de presentator uit de uitzending met Stein. Die concludeerde dat Republikeinse kandidaten die overwinningen boekten, hun carrières danken aan hulp van Trump. Die zei op Twitter het roerend eens te zijn met die analyse.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →