Europacup-wedstrijd van Lybrae Heerlen in A Gene Bek

Print
Europacup-wedstrijd van Lybrae Heerlen in A Gene Bek

De sporthal van A Gene Bek. Afbeelding: A Gene Bek

Heerlen / Hoensbroek - De europacup-wedstrijd van de tafeltennissters van Lybrae Heerlen thuis tegen Fenerbahce wordt afgewerkt in de sporthal van A Gene Bek.

In deze nieuwe sporthal, die enkele jaren geleden werd opgeleverd, is plek voor 300 toeschouwers. Op 23 november speelt het eerste damesteam van Lybrae Heerlen thuis tegen Fenerbahce in de derde ronde van de ETTU-cup, het tweede Europese bekertoernooi. De aanvang in Sporthal A Gene Bek is om 19:30 uur. Op 17 november werkt Lybrae Heerlen de heenwedstrijd in Turkije af.

Kaarten voor de thuiswedstrijd kosten 7,50 euro voor volwassenen en 5 euro voor de jeugd. Ze zijn te koop in de kantine van TTV Lybrae Heerlen op dinsdagen van 20.00 tot 22.00 en op zaterdagen van 16.00 tot 22.00, in de kantine A Gene Bek, Tacitiusstraat 130, Heerlen en bij Suncare Heerlen aan de Akerstraat 62 in Heerlen

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →