Vier nieuwe Bib Gourmands voor Limburg

Print
Vier nieuwe Bib Gourmands voor Limburg

Afbeelding: iStock

Heerlen / Hoensbroek - Vier Limburgse restaurants hebben een Bib Gourmand gekregen. Dat maakte Michelin donderdagochtend bekend.

In Maastricht hebben twee restaurants een ‘Bib’ ontvangen. Danyel van Daynel van den Bongard in de wijk Sint Pieter en Novo Dining van Jareau van den Heuvel en Rodney Welters, dat zich naast de Euroscoop bioscoop aan de Wilhelminasingel bevindt.

In Heerlen is er een’ Bib’ voor Mijn Streek van het trio Alan Oostrom, Tim Sieben en Levy Smit, dat op de vijfde etage van het Glaspaleis is gehuisvest.  En in Nederweert wonnen Caspar Kessels, John Beijes en Kitty Verspagen van Diverso een ‘Bib’.

16 restaurants
Limburg telt nu 16 restaurants met een Bib Gourmand. Deze kent Michelin toe aan restaurants, die voor maximaal 37 euro een drie gangenmenu serveren, dat voldoet aan de door Michelin gestelde kwaliteitseisen.

Naast de vier nieuwe Bib winnaars gaat het om: De Lindeboom New Style in Beek, Kasteel Elsloo in Elsloo, Flavours in Weert, Hof van Herstal in Pey-Echt, Bellevue in Simpelveld, Silvester’s in Sittard, Herberg Stadt Stevenswaert in Stevensweert, Brasserie Valuas in Venlo, Uit de Kunst in Vijlen en in Maastricht L’Auberge, Harry’s en Umami by Han.

De Bib van Juliana in Valkenburg is komen te vervallen omdat het restaurant zijn deuren heeft gesloten.

Lees ook: Drie nieuwe Bib Gourmands in Belgische grensstreek

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje