Slachtoffers botsing woning in Blerick zijn man en vrouw uit Engeland

Print
Slachtoffers botsing woning in Blerick zijn man en vrouw uit Engeland

Afbeelding: Track '88

Blerick / Noord-Limburg - De twee personen die woensdagavond tegen de gevel van een woning zijn aangereden, zijn een man 35 jaar en een vrouw van 34 jaar. Allebei hebben ze de Engelse nationaliteit.

Dat meldt de politie.

Onderzoek
Het is vooralsnog niet duidelijk hoe de auto van de weg is geraakt. Volgens de politiewoordvoerster loopt het onderzoek nog.

Het ongeluk gebeurde woensdagavond iets voor negen uur op de rotonde tussen de Molenbossen en de Baarlosestraat. De inzittenden raakten gewond en zijn direct naar het ziekenhuis gebracht. De woordvoerder van de politie kon niks zeggen over de ernst van de verwondingen. 

Bewoners
Tijdens het ongeval waren de bewoners thuis. Zij kwamen met de schrik vrij en raakten niet gewond, meldt de politie. Diezelfde avond werd de woning nog gestut en konden de bewoners thuis blijven.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen