Feest voor Roermondse vrijwilligers

Print
Feest voor Roermondse vrijwilligers

Afbeelding: ING Image

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Herten / Ool / Asselt / Boukoul / Einde - In het kader van de Dag van de Vrijwilliger worden alle vrijwilligers die in de gemeente Roermond actief zijn uitgenodigd voor een groot feest op vrijdag 7 december. Het initiatief komt van de VrijwilligersCentrale Roermond, onderdeel van Wel.kom, en de gemeente Roermond.

Het feest in de vorm van een muziekvoorstelling vindt plaats in het Forum aan de Elmpterweg 50. Aanmelden is verplicht. Vrijwilligers zijn welkom vanaf 19.00 uur.

Waardering
“In de gemeente Roermond zijn vrijwilligers van wezenlijk belang. Dit feest met verrassende optredens is een cadeau voor al die vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor hun medemens”, aldus de initiatiefnemers.

In verband met de organisatie is aanmelden verplicht. Vrijwilligers kunnen zich tot en met 30 november aanmelden via 0475-345135 (maandag t/m vrijdag van 9.00-12.00 uur) of vcr@welkom.nu

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →