Maastrichts bureau groeit als kool en wint award

Print
Maastrichts bureau groeit als kool en wint award

Voor Mojeo nam Marielle Gijssen (geheel links) donderdag 8 november in Eindhoven de award van het Financieele Dagblad in ontvangst. Afbeelding: Sander Nieuwenhuys

Maastricht / Itteren - Mojeo, een projectmanagementbureau in Maastricht, heeft als enig bedrijf in Limburg een zilveren FD Gazelle award gewonnen. Het Financieele Dagblad reikt jaarlijks ondernemersprijzen uit aan de snelst groeiende bedrijven.

De FD Gazelle wordt uitgereikt aan bedrijven die een groei van ten minste 20 procent over de laatste drie boekjaren weten te behalen. 

Mojeo boekte over de laatste drie jaar een omzetgroei van maar liefst 322 procent en was daarmee één van de qua omzet snelst groeiende bedrijven in Nederland.

Het in Maastricht gevestigde bedrijf dat projectmanagers levert aan tal van grote bedrijven in Nederland, vooral in de IT-sector, heeft  naast de ‘gewone’ FD Gazelle 2018 ook een Zilveren FD Gazelle 2018 in regio Zuid en categorie Klein gewonnen. Van de 76 award winnaars in de categorie klein in Zeeland, Noord-Brabant en Limburg is Mojeo 2e geworden. Bovendien is het aan de Kruisdonk (nabij Kasteel Vaeshartelt) gevestigde bureau het enige Limburgse bedrijf dat bij de FD Gazelle in de top 3 is gekomen.

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje