Waan je in de kerstsferen bij Designer Outlet Roermond

Print
Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Herten / Ool / Asselt / Boukoul / Einde / Midden-Limburg - De Designer Outlet in Roermond is officieel in kerstsfeer. Vrijdagavond werd het startsein gegeven voor het 'Let love shine kerstevent', waarmee het merkendorp dit jaar stevig uitpakt.

Vooral bekijks trokken de Dundu’s, bewegende verlichte poppen, waarvan er eentje ook de binnenstad in trok. Als symbool voor de ontluikende samenwerking tussen outlet en Roermondse winkeliersorganisaties. Die willen de handen ineen slaan om meer bezoekers van grote afstand te trekken, die een paar daagjes in de stad verblijven.

Liefde
Grote attractie bij de outlet is het reuzenrad, het wheel of love, waarin bezoekers op de openingsavond een gratis ritje mochten maken. Verder is er een greenhouse dat aan de ene kant dient als onderdak voor achtereenvolgens Sinterklaas en de kerstman en aan de andere kant een chocoladefontein herbergt.

In de All You Need Is Love-caravan – de echte van Robert ten Brink - kunnen bezoekers een videoboodschap voor een geliefde opnemen. Verder zijn er tal van spots voor selfies: onder de mistletoe of in de arrenslee.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen