Expositie ‘Mantel der liefde’ in ECI cultuurfabriek

Print
Expositie ‘Mantel der liefde’ in ECI cultuurfabriek

Afbeelding: Foto via organisatie

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Herten / Ool / Asselt / Boukoul / Einde - Na onder andere Breda, ’s Hertogenbosch en Helmond is nu Roermond aan de beurt om gastlocatie te zijn voor de interactieve foto-expositie ‘Mantel der Liefde’ van fotograaf Ilse Wolf. De tentoonstelling is te zien in de ECI cultuurfabriek.

Samen met Carla van Gaalen en Merel van der Linden bedacht Wolf dit uniek concept waarbij de kijker een ander nodig heeft om de foto’s te kunnen zien. Geheel passend bij het thema mantelzorg, waarbij een zorgvrager hulp krijgt van een naaste. Deze expositie voor jong en oud loopt gedurende de maanden november en december en is gratis toegankelijk.


Zaterdag 10 november vindt de officiële opening plaats om 14.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.mantelderliefde.nl

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →