Culinaire hoogstandjes ten bate van de Voedselbank

Print
Culinaire hoogstandjes ten bate van de Voedselbank

Afbeelding: La Saison Culinaire

Maastricht / Itteren - Limburgse topkoks bereiden een viergangendiner uit streekproducten, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de Voedselbank.

Het is de tweede editie van het Limburgs Streekdiner, georganiseerd door La Saison Culinaire, dat producten van Limburgse bodem promoot.

In de Hotelschool van Maastricht kunnen maandag 26 november tweehonderd gasten aanschuiven tegen betaling vn 75 euro. Het viergangenmenu is gebaseerd op Limburgse ingrediënten en voorzien van Limburgse wijnen. 

De chefs en andere medewerkers doen belangeloos mee. Alle ingrediënten en dranken worden bovendien gedoneerd. Zodoende kan de gehele opbrengst worden aangewend voor levensmiddelen bestemd voor de Voedselbank Zuid-Limburg, aldus de organisatie.

 

Meer informatie is te verkrijgen bij La Saison Culinaire: 043-8518977.

 

 

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen