Venlose in Turkije gepakt met 5 kilo cocaïne in korset

Print
Venlose in Turkije gepakt met 5 kilo cocaïne in korset

Afbeelding: YouTube

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Arcen / Blerick / Tegelen / Velden / Belfeld - Een vrouw uit Venlo is op het vliegveld in Istanbul gearresteerd met ruim 5 kilo cocaïne in haar bezit.

Dat meldt De Telegraaf.

Het gaat volgens De Telegraaf om de 27-jarige  Naomi M. Ze  had de drugs verstopt in haar korset. Ze reisde vanuit Brazilië en volgens de beveiligers viel ze op omdat ze zich nerveus gedroeg. De aanhouding van de vrouw is bevestigd door het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Meegenomen
Op politiebeelden is te zien hoe de Venlose wordt meegenomen naar een aparte ruimte. Ook het korset met daarin de  5,3 kilo drugs, met een waarde van een half miljoen euro, is te zien.

Volgens Turkse media zou M. hebben verklaard dat zij dacht dat zij geld vervoerde. Ze is overgebracht naar een gevangenis in de buurt van het vliegveld.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →