Venlose in Turkije gepakt met 5 kilo cocaïne in korset

Print
Venlose in Turkije gepakt met 5 kilo cocaïne in korset

Afbeelding: YouTube

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Arcen / Blerick / Tegelen / Velden / Belfeld - Een vrouw uit Venlo is op het vliegveld in Istanbul gearresteerd met ruim 5 kilo cocaïne in haar bezit.

Dat meldt De Telegraaf.

Het gaat volgens De Telegraaf om de 27-jarige  Naomi M. Ze  had de drugs verstopt in haar korset. Ze reisde vanuit Brazilië en volgens de beveiligers viel ze op omdat ze zich nerveus gedroeg. De aanhouding van de vrouw is bevestigd door het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Meegenomen
Op politiebeelden is te zien hoe de Venlose wordt meegenomen naar een aparte ruimte. Ook het korset met daarin de  5,3 kilo drugs, met een waarde van een half miljoen euro, is te zien.

Volgens Turkse media zou M. hebben verklaard dat zij dacht dat zij geld vervoerde. Ze is overgebracht naar een gevangenis in de buurt van het vliegveld.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen