Dansschool Benito Deane heropend na brand

Print
Dansschool Benito Deane heropend na brand

Dansschool Benito Deane is feestelijk heropend. Afbeelding: Luc Lodder

Brunssum - Onder grote publieke belangstelling en met spectaculaire acts is dansschool Benito Deane in Brunssum heropend.

Het gebouw aan de Wijenweg werd op 11 augustus 2017 door een brand verwoest. De brand was aangestoken. Op dat moment was Benito met dansgroepen in Phoenix in Amerika voor de wereldkampioenschappen. 

Enthousiasme
Dankzij de gemeente kon de school al snel terecht in de ruimte van het voormalige Partycentrum Chalet. De afgelopen tijd werd hard gewerkt om de oude locatie weer op te knappen.

Het resultaat zorgt voor veel enthousiasme. “Het is gewoon super vet geworden”, zegt danseres Esmé Lamby. “Ik heb er heel veel zin in om hier te dansen.” Ook Benito zelf is tevreden. “Het is mooier en beter geworden. Hier hebben we groeimogelijkheden. Ik heb ruimte bijgekocht waardoor we nu drie zalen hebben in plaats van één.”

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →