Één dodelijk slachtoffer Sittard is niet de bewoonster van appartement

Print

Afbeelding: Ermindo Armino

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Obbicht / Grevenbicht / Sittard / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Geleen / Graetheide / Windraak / Zuid-Limburg - Een van de twee overleden personen, die maandagavond in een appartement aan de Beethovenstraat in Sittard werden aangetroffen, woonde niet in het appartement waar ze is gevonden. Dat laat de politie dinsdagochtend weten.

De vrouw woonde wel in hetzelfde appartementencomplex. 

Doodsoorzaak onduidelijk
Agenten troffen maandagavond twee levenloze lichamen aan in de woning. Het is nog onduidelijk wat er zich in het appartement heeft afgespeeld. De politie houdt met meerdere scenario's rekening.

Dinsdagmiddag zal schouw op beide stoffelijke overschotten plaatsvinden. De politie verwacht dan meer duidelijkheid te kunnen geven over de doodsoorzaak.

Identiteit tweede slachtoffer
De identiteit van het tweede slachtoffer is nog niet vastgesteld. De politie is op zoek naar getuigen.

Geschrokken buurtbewoners hebben geen idee wat zich precies heeft afgespeeld. De twee zouden een relatie met elkaar hebben gehad, maar de relatie zou al een tijdje geleden verbroken zijn, zeggen buurtbewoners.

Verzegeld
De deur van de woning waarin de twee levenloze lichamen gevonden zijn, was dinsdagochtend afgesloten en met politietape verzegeld. Twee agenten hielden een oogje in het zeil totdat de technische recherche kwam. Momenteel is de politie (voorlopig) klaar met het onderzoek in de woning. Naast het woningonderzoek hield de politie ook een buurtonderzoek. 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen