Onopvallende politieauto rijdt BMW bij afrit A2 in de sloot

Print
Onopvallende politieauto rijdt BMW bij afrit A2 in de sloot

Afbeelding: Nederweert24

Ospel / Leveroy / Nederweert / Nederweert Eind / Ospeldijk - Een onopvallende politieauto heeft dinsdagmiddag op de afrit van de A2 bij Nederweert een personenwagen klemgereden.

De politiewagen reed achter op de personenauto, die daardoor in de sloot naast de afrit tot stilstand kwam. Het incident gebeurde omstreeks half twee.

Snelheidsovertreding
De personenauto was eerder op de dag bij de politie in het vizier gekomen vanwege een snelheidsovertreding in Oost-Brabant. De snelheidsmaniak kon niet staande worden gehouden, waarna de achtervolging is ingezet. Net op het moment dat de Limburgse politie de achtervolging zou overnemen, werd de wagen klemgereden door een onopvallende politieauto van de Brabantse collega's.

Persoon aangehouden
De bestuurder van de BMW is door de politie meegenomen naar het bureau. Bij de aanrijding raakte niemand gewond.

Het verkeer ondervond enige hinder van het ongeval. De afrit werd tijdelijk afgesloten door Rijkswaterstaat. Een berger heeft de voertuigen weggesleept. 

De auto droeg een bordje met de aanduiding ‘corps consulaire’. De politie kan echter niet bevestigen of ontkennen of het een consul of een medewerker van een consulaat betreft.

 

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje