Zit mijn kind niet te veel online?

Print
Zit mijn kind niet te veel online?

Afbeelding: Stockfoto Ingimage

Maastricht / Itteren - Ouders uit Maastricht en het Heuvelland met vragen over het online gedrag of het social mediagebruik van hun kind kunnen woensdag 21 november individueel, gratis en anoniem chatten met informatiespecialist Jurn Glazenburg die mediacoach is bij Centre Céramique.

Kwesties die aan de orde zouden kunnen komen zijn, bijvoorbeeld: hoeveel schermtijd is passend gezien de leeftijd van mijn kind? wat doen kinderen van een bepaalde leeftijd online en op social media? Hoe hou ik zicht op wat mijn kind online doet en meemaakt?

Jurn Glazenburg werkt als informatiespecialist bij de bibliotheek in Maastricht, in Centre Ceramique, en is opgeleid als mediacoach. Hij zal tussen 20.00 en 22.00 uur vragen die binnenkomen via www.cjg043.nl beantwoorden. Als vader van twee jonge kinderen maakt hij de aantrekkingskracht van digitale media dagelijks mee.

De chat met als thema 'digitale media en opvoeding' wordt door het Centrum voor Jeugd en Gezin 043 gehouden in het kader van de landelijke week van de mediawijsheid. 

 

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje